Privacy Policy & Cookies

Car Barber hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens Car Barber houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Car Barber zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.
Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Car Barber verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
De overeengekomen opdracht
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Car Barber de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) adres;
  • Kenteken;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • IBAN;
  • Geboortedatum;

Uw persoonsgegevens worden door Car Barber opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees of loyaliteit programma.
Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Car Barber verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
Inschrijven loyaliteits programma
Inschrijven nieuwsbrieven

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Car Barber de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.
  • Telefoonnummer;
  • Geboortedatum;

Uw persoonsgegevens worden door Car Barber opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het loyaliteit programma om punten te sparen / kortingen te ontvangen
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU: Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen: Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn: Car Barber bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging: Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Car Barber van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens: U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten: Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens
Car Barber
Zaanstraat 14
6163 KW Geleen
info@car-barber.nl

Wat zijn cookies, waarom zijn ze nodig?
Cookies zijn onder andere nodig om onze site goed te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken voor jou. Het werkt zo: je computer, smartphone of tablet slaat bestandjes op wanneer je onze website en/of app gebruikt. Een voordeel hiervan is dat we je kunnen herkennen en ervoor kunnen zorgen dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen.
Wil je geen cookies? Je kunt altijd je browser instellingen aanpassen. Als je cookies uitschakelt kun je bepaalde functies van onze site niet meer gebruiken en werkt de website mogelijk minder goed.

Wel of geen toestemming geven
Voor het plaatsen en uitlezen van bepaalde cookies hoeven we je toestemming niet te vragen. Dit geldt voor cookies die nodig zijn voor de communicatie via internet, cookies die alleen gebruikt worden om onze diensten te kunnen leveren of analytische cookies die geen of minimaal invloed hebben op je privacy. Voor overige cookies vragen wij je toestemming voordat we deze plaatsen en uitlezen. Dit doen we via de cookiebanner op onze website. Daarin staat dat je cookies accepteert door verder te klikken op onze website. Wil je dit niet? Dan kun je ervoor kiezen om naar een andere website of app te gaan met vergelijkbare inhoud. Voor het taggen van specifieke content van onze website gebruiken we Google Tag Manager. Dit helpt ons om vast te stellen welke cookies we mogen plaatsen en welke content we mogen bewaren. Want zoals we hierboven al uitlegden, moeten we voor sommige cookies wel je toestemming vragen en voor sommige cookies niet. Bij het gebruik van Google Tag Manager houden wij ons aan de richtlijnen van Autoriteit Consument & Markt.

Deze cookies gebruiken we
*Functionele cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat onze website goed werkt. Denk aan inloggen, het onthouden van informatie zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te vullen, artikelen in je winkelmandje leggen en je winkelmandje onthouden. In onze app zijn deze cookies nodig voor bijvoorbeeld het sturen van pushberichten of het aanbieden van een chat met onze klantenservice.
*Analytische cookies
Met deze cookies meten en analyseren we hoe je onze website gebruikt en wat we kunnen veranderen om jouw ervaring te verbeteren. Zowel op de website als in onze app. We meten bijvoorbeeld hoeveel klanten gebruikmaken van onze app en welke onderdelen het interessantst zijn voor onze bezoekers. Hier gebruiken wij ook software van derden voor, zoals Google Analytics, die wij privacy vriendelijk hebben ingesteld. Goed om te weten: de statistieken en rapportages zijn niet te herleiden naar individuen.
*Advertentiecookies
We plaatsen advertenties op andere websites en in andere apps. Om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw interesses verzamelen we gegevens van je bezoek om een beeld te krijgen van mogelijke interesses. Ook kunnen we met deze cookies bijhouden welke advertenties je al hebt gezien, zodat je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde banners te zien krijgt.
*Sociale media cookies
Hiermee kunnen we je voorkeuren en interesses onthouden. Dit is handig omdat we onze website en app op deze manier van informatie kunnen voorzien die zo relevant mogelijk is voor jou. Bovendien kunnen we op basis van je gedrag bijvoorbeeld in advertenties artikelen laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou passen, in plaats van artikelen waar je waarschijnlijk minder mee hebt.
*Interesses en voorkeuren cookies
Deze cookies zijn onder andere nodig om de inhoud van onze website te kunnen delen via je sociale media, zoals Facebook en Instagram.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram